9 Mayıs 2022 2024 Saç Modelleri

2024 Saç Modelleri

Yeni kozmetik ve manikür trendlerinden ne kadar keyif alsak da, hiçbir şey görünüşünüzü yeni bir saç modeli kadar değiştiremez. Her yeni yıl yeni saç, makyaj ve giyim trendleri, kısacası kendimizi ifade edebileceğimiz her alanda karşımıza çıkıyor. Bu bir hayli zorlu geçen bir yılın tesellisi. 2024 saç modelleri bize deneyebileceğimiz çok sayıda olasılık sunuyor. Son yıllarda dünyayı değiştiremeyebiliriz ama kendimizde bazı ayarlamalar yaparak biraz moral bulabiliriz. Bu yıl hangi saç rengi popüler? Hangi saç modelleri öne çıkıyor? 2024’de hangi modeller popüler olacak? İşte 2024 saç trendleri:

2024 Saç Modelleri

Doğal Görünümlü Kızıl Saç

Bir başka popüler stil, gerçek bir kızıl saçlıyı andıran turuncu-kızıl saçlardır. Bu eğilim Instagram ve Tik Tok gibi sosyal medya sitelerinde de sıklıkla karşımıza çıkabilir. Bu renk, özellikle doğal sarışınlar olmak üzere birçok kişi arasında popülerdir. Diğerleri bunu sadece yüz çevresinde kontur vurgusu olarak ister.

Dokulu Katlar


Dokulu katlar yılın en dikkat çeken saç trendlerinden biri. İnce veya kalın, düz, dalgalı veya kıvırcık olsun, tüm saç tiplerinde iyi yakışır. Kalın saçlarınız varsa, omuzlarınızdaki yükü kaldırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca saçınızın doğal dokusuna bağlı olarak stilinizi kolaylaştırabilir. Bu tarz size özensiz, atletik bir görünüm verebilir, ancak önemli bir etkinlik veya akşam için kuaförünüz tarafından çekici şekiller kolayca verilebilir.

İnce Kaküller


Bu yıl oldukça popüler olan ve son yılların vazgeçilmezi olan ince kaküller farklı bir şekilde ortaya çıkıyor. Alnın tamamını kaplayan büyük kaküller yerine ince kaküller kullanılır. Bu kaküllerin oluşturulması da çok daha basittir. Perde kakülleri tamamı ile kaybolmasa da, bu yıl ince kaküllere popülerliğini kaptırıyor.

Katlı Uzun Saçlar


Elveda, uzun, düz saçlar! Katmansız düz uzun saçlar bu yıl geçmişte kaldı. Uzun saçlara kat verilip çok daha katmanlı hale getiriliyor. Çok daha hacimli ve göz alıcı bir görünüme bu sayede kavuşabilirsiniz.

https://sacdehasi.com/topuz-modelleri-2022/


Küt Lob


Modası hiç geçmeyen Fransız esintili küt lob, güçlü esintileri ile çekiciliğini korurken, küt lob 2024 saç modelleri masif bir görünüme kavuşuyor. Keskin bir kesim ama saçlarını çok kısa kesmekten endişe edenlerin en ideal saç kesim modelidir. Yılın trendi doğrudan küt lobdur. Bu saç modeli kısa lob kadar zamansız olma yolunda. Düz veya kıvırcık… Her şekilde şık bir görünüm sağlar.

2024 Saç Trendleri

Yumuşak Mullet


Geçen sene oldukça moda olan mullet da 2024 trendleri arasında yer alıyor. Ancak bu yıl, daha yumuşak bir yorum halindedir, sert ve kaba hatları atıyor. Kabul edelim: yumuşak versiyonlar çok daha şık ve tercih edilen modellerden biri.


Dağınık Örgüler


Saçınızı yıkamak için zamanınız olmadığında, örgüler günü kurtarmanın müthiş ve eğlenceli bir yoludur. Bu senenin öne çıkan örgü modelleri dağınık ve tasasız modeller… Bohem şıklık arayanlar için harika bir seçenek olacak.


Belirgin Doğal Bukleler


Son yıllarda, rutin olarak fönle kurutulan ve düzleştirilen bukleler bağımsızlığını ortaya koydu. Gittikçe daha fazla kişi doğal buklelerini benimsiyor ve onları nasıl düzgün şekilde şekillendireceğini öğreniyor. Saçınızı kurutmak için standart havlu yerine pamuklu t-shirt veya mikrofiber havlu kullanmak, buklelerinizi öne çıkaran ürünler kullanmak… İşte bütün sır bunlardan ibaret.


Zahmetsiz Gevşek Dalgalar


Evde yapabileceğiniz saç modellerinden biri olan kalın bukle maşası veya düzleştirici kullanarak dalgalı dalgalar elde edebilirsiniz. Güzel görünmesi için gereken tek şey dalgaları gevşek ve düzensiz tutmaktır.


Vazgeçilmeyen Renk; Platin Sarı


Son yıllarda popüler bir saç rengi olan platin sarısı, 2024 saç modelleri sezonu için saç rengi trend listesinin başında yer alıyor. Platin sarı, tüm ten rengi ve tarzdaki insanlarda zarif ve şık görünmekle tanınır. Daha koyu bir tene sahipseniz, sarı yerine biraz daha gri bir ton kullanılabilir. Saçların ağartılarak çok açık bir renk almasıyla elde edilen bu renk tonu saçlarınızın yıpranmasına neden olabilir. Platin tercihiniz ise saçınıza özen göstermeyi unutmayın.

Farklı Bir Görünüm İsteyenlerin Tercihi; Renkli Saçlar


Cilt tonunuz veya stiliniz ne olursa olsun bu sayısız tonu deneyebilirsiniz. Pembe ve mavi tonları size fazla ağır geliyorsa ombre yaklaşımını deneyebilirsiniz. Saç renkleri arasında doğal bir ton, istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olabilir. Hatta saçınızın sadece birkaç bölümünü pembe veya maviye boyayabilirsiniz. Platin sarısı gibi daha açık tonlar mevcut olduğu için saçınızda artan ilgiyi elbette göz ardı etmemelisiniz.


90’ların Katlı Kesimi


Küt saçlar, önümüzdeki yıl tanık olduğumuz tek trend olmayacak. 1990’larda popüler bir saç kesimi olan uzun paltolar, güçlü bir geri dönüş yapıyor gibi görünüyor. Katmanlı bir saç kesimi, saçınıza hareket ve yapı kazandırmak için müthiş bir yöntemdir. Yüzünüzü çevreleyen ve çene hizasından başlayan katmanlı bir kesim, görünümünüzde basit ama güçlü bir değişiklik yaratabilir.


Yan Parça Bob Kesim


2024’de eski bir sevilen saç kesiminin geri dönüşünü görmeyi bekleyin: yan kesim bob. Özellikle kıvırcık saçlara çok yakışan bu model ile yeni yılda sıklıkla karşılaşacağız. Derin bir yan ayırma ile elde edilen bu tarz, minyon hatlar için son derece şık görünüm sağlar. 2024 saç modelleri içerisinde en tercih edilen model olabilir.


Islak Görünümlü saçlar


Islak görünümlü saç kesimini beğendiyseniz size harika bir haberimiz var. Bu saç kesimi 2024 yılında popüler olacak. Uygun saç bakım ürünlerine yatırım yapın ve nemli bir görünüm elde etmek için saçınızı geriye doğru tarayın. Artık herhangi bir ortama rahatlıkla gidebilirsiniz.

Uzun Saç Boyları


Stilistlerin 2024’de ortaya çıkacağını tahmin ettiği bir diğer trend ise 48-53 cm uzunluğunda saç uzatma. Genelde bu yükseklik göğüs ve bel arasıdır. Saçların ayda 1,2 cm uzadığını düşünürsek, yeni yılda uzun saçlara sahip olmanın en iyi yolu kuaförünüzden kaynak randevusu almak olabilir.


Doğal Saç Rengi


Koronavirüs pandemisi nedeniyle aylarca izolasyondan sonra yaşamlarımız, alışkanlıklarımız, rutinlerimiz ve önceliklerimiz çarpıcı biçimde değişti. Sanki giderek gerçek benliklerimizle kucaklaşmaya gidiyoruz. Bu, doğal saç renginizi ve dokunuzu kabul etmeyi içerir. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak önümüzdeki yıl bireylerin pratik ve doğal saç renklerine sadık kalması bekleniyor.

https://sacdehasi.com/evde-saci-maviye-boyama/


Sağlıklı Parlak Saçlar


Stilistler, 2024’nin de daha sağlıklı ve daha parlak saçlar sağlayacağını tahmin ediyor. Saçınızda harika bir parlaklık elde etmek için doğal yağlar kullanın veya doğal renginizi tamamlayan bir parlaklık bakımı için renk uzmanınıza başvurun.


Kalın Bob Kesimi


Kalın, kısa ve derinden bölünmüş bob kesimi 2024 saç modelleri seçeneklerinden yalnızca biridir. Yeni yılın saç trendlerinden biri de doğal ve hacimli stil olacak. Kuaförünüz, bu trende uygun saç kesimi ile saçınıza hacim kazandırmak için uzantıları bobunuza karıştırabilir.


Dümdüz Kaküller (2024 saç modelleri )


Şu anda kakülleriniz varsa ve yeni bir şey denemek istiyorsanız, düz, sert bir kakül kesmeyi deneyin. Çünkü bu yıl daha güçlü ve doğrudan bir kakül modası olacak.

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com