21 Mart 2023 2023 Cilt Bakım Trendleri

2023 Cilt Bakım Trendleri

2023  Cilt Bakım Tredleri

Bu yazımızda 2023 Cilt Bakım Trendleri hakkinda bilgi verdik .

Yeni yılın cilt bakımı yolu, güzellik dünyasında her yıl ortaya çıkan trendlerle belirleniyor. Sadeliğin ve doğallığın giderek önem kazandığı günümüz dünyasında, doğallığı ön plana çıkaran yüz bakımı trend alternatifleri popülerlik kazanıyor.

 

 



 

Doğal içerikli ve hafif dokulu ürünlerin kullanıldığı güncel cilt bakım yöntemleri ile doğal çekicilikten ödün vermeden ışıltılı bir cilde kavuşmak mümkün.

2023 Cilt Bakım Trendleri
2023 Cilt Bakım Trendleri

Cilt bakım ürünlerinde nemlendirici ve doğal bileşenler kullanılır; makyajda ise buz mavisi ve şeftalinin hakim olduğu canlı bir renk paleti, düz saçlar ve sade bir giyim tarzı izleniyor.

Bu trend, daha kapsayıcı olması ve gelişmiş bir temiz görünüme odaklanması nedeniyle Clean Girl’den farklıdır. Skinmalizm, çok sayıda detayı ve aşaması olan karmaşık cilt bakım tekniklerine bir alternatiftir.

Trendin düşüncesinden hareketle cilt sorunlarına uygun cilt bakım ürünleri seçilerek minimum rejimlerle cilt bakımı yapılır.

Yorucu cilt bakımı seanslarından kaçınmak için nokta atışı ve çok amaçlı ürünler kullanan skinmalizm, 2023’ün faydalı trendlerinden biri gibi görünüyor.

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com