28 Aralık 2023 2024 Brezilya Fön Fiyatları

2024 Brezilya Fön Fiyatları

2024 Brezilya Fön Fiyatları

Kıvırcık veyahut dalgalı saç yapısına sahip olan kimselerin çokça merak ettiği brezilya fönünün fiyatı 2024 yılında da yine en çok araştırılan konulardan birisi olmuştur.

Brezilya Fönü Nedir?

2024 Brezilya Fonü fiyati

Saça zarar vermeyen, kıvırcık ve dalgalı saçlara sahip olan kişilerin tercih ettiği düzleştirme yöntemine brezilya fönü adı verilir. Bu fön yönteminin tercih edilmesinin en önemli nedenleri arasında etkisini diğer düzleştirme yöntemleri içerisinde düzlüğün en fazla muhafaza edilmesi yer alır.

Günlük, haftalık veya aylık olarak bu işlemin sürekli olarak tekrarlanmasını gerektirmeyen brezilya fönü, uzun süreler boyunca saçın düz kalmasına yardımcı olur. Saça zarar vermemesi neticesinde etkisinin geçmesi ile birlikte yenilenebilmektedir.

 

Brezilya Fönünün Saça Etkileri

 

Özel keratin karışımları kullanılarak hazırlanan Brezilya fönü, saç yapısını besleyerek parlaklığını artırır. Keratin maddesi saç telinin her bir yapısını sararak yıpranma ve bozulmaları da en aza indirir.

Yıpranan saç telleri keratin maddesi ile onarılarak daha parlak ve aynı zamanda dolgun bir görüntüye kavuşur. Keratin etkisinin uzun saatler boyunca saçta kalıcı olması için Brezilya fönünün yapılmasının ardından ilk birkaç gün boyunca saçların yıkanması tavsiye edilmez.

Brezilya Fönü Nasıl Yapılır?

Brezilya fönü her ne kadar pratik bir yöntem olarak görülse de yapım aşaması dikkat gerektiren ve uzun süren bir işlemdir. Brezilya fönü işlemine başlamadan önce saçı güzelce bir sülfatsız şampuan ile yıkamak gerekir.

Yıkamanın hemen ardından saçları kuvvetli bir saç kurutma makinesi ile kurutmak önemlidir. Keratin uygulamasının ardından saç düzleştiricisinin 200 derecelik ayarı ile saçlar düzleştirilmeli ve hemen arkasından tüm keratin maddesi saçın uç ve boyuna yedirilmelidir.

Brezilya Fönü Hangi Malzemeler Kullanılarak Yapılır?

Brezilya fönü için gerekli olan malzemeler şöyledir;

o Tarak

o Keratin

o Fön Makinesi

o Maske

o Eldiven

o Boya Fırçası

Malzemeler kullanılarak dikkatli bir şekilde Brezilya fönü uygulaması yapılır.

Brezilya Fönü Saçta Ne Kadar Kalır?

Brezilya fönü işlemi uygulanan saçlar, ister kıvırcık ister dalgalı olsun yaklaşık olarak 4 ay boyunca tamamen düz bir şekilde kalır.

Ancak bu süreçte saça zarar verecek uygulamalardan kaçınmak önemlidir.

2024 Brezilya Fön Fiyatları

2024 Brezilya Fon fiyati

Brezilya fönü yaptırmak isteyenlerin uzun araştırmaları sonucunda edindiği fiyat bilgileri işlemin yapılacağı işletmelere ve bölgelere göre tamamen değişmektedir.

Ancak 2024 yılı içerisinde 3000 TL’den başlayan Brezilya fönü fiyatları 3500 TL’ye kadar değişebilmektedir.

Brezilya Fönü Saçı Yıpratır Mı?

Bu işlemi saça uygularken tamamen keratin adı verilen bir bakımla desteklenmesi, saçın hem güçlenmesine hem de beslenmesine katkıda bulunur.

Aslında Brezilya fönü doğru bir uygulama ile saça uygulandığında saçı besleyerek destekler ve böylelikle yıpranma gibi sorunların önüne geçilmesine yardımcı olur. Keratin maddesi saç telini besleyerek korurken saçların kırılmasını da engeller.

 

2024 Balyaj Fiyatlari

2024 Saç Boyama Fiyati

2024 Ombre Fiyatlari

Saç Boyalari

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com