2 Ekim 2021 TOPUZ MODELLERI 2024

TOPUZ MODELLERI 2024

 

Topuz Modelleri

Bu yazı da “2024 Topuz Modelleri Nelerdir  ?”sorusuna cevap bulacaksınız.

Eger Evde Topuz Nasil Yapilir merak ediyorsaniz ? Dogru yerdesiniz ! 2024 Topuz Modelleri rehberimizi takip edebilirsiniz ?

Topuz bizi bir çok konuda kurtarir . Okulda , dugunde , davette sacimizi hangi model yapalim diyorsaniz ve hâlâ karar veremediyseniz bu yazi size yardimci olacaktir .

İndirimli saç bakim Urunlerine buradan gidebilirsiniz .

Gündelik hayatımızda her zaman kullandığımız salık saçlardan sıkılmış olabilirsiniz. Sürekli aynı saçı kullanmak kadınlar için bir süre sonra sıradanlığa sebep olduğundan sıkıcı bir hal alabilmektedir. Saçlar bir kadının en büyük aksesuarıdır. Ruh haline göre neşeli olduğumuzda, keyifsiz olduğumuzda, günlük rutinlerden sıkıldığımızda genellikle ilk iş saçlarda değişiklik yaparız. Topuz saçlarda hem gün içinde hem de özel anlarımızda bize eşlik eden sevdiğimiz değişik modellerdendir. Topuz modellerini çeşitlerini yapılışları ile tek tek ele alalım şimdi.

https://sacdehasi.com/2022-sac-modelleri/

Dağınık Topuz

 

TOPUZ MODELLERI

En tercih edilen, en sevilen ve en popüler topuz modelleri arasında ilk sırayı dağınız topuz saçlar almaktadır. Her dönemin topuz beğenileri apayrıdır. Günümüz kadınları daha doğal ve dağınık topuz modellerinden hoşlanmaktadır. Abartılı topuzlar pek tercih edilmiyor artık. Sade bir kombinin üzerine yapılmış sade bir dağınık topuz 2024 senesinin en çok talep gören modellerinin başında gelmektedir. Gelinler bile artık hayatlarının en güzel gününde, her şeyi abartmakta özgür oldukları gecelerinde sadeliği tercih ediyorlar. Dağınık topuz genel olarak tepeden toplanıp at kuyruğu yapılan saçın toparlanıp kenarlarında ufak tutamlar halinde salınması olarak yapılır. Evde, dışarıda, özel günlerde, mezuniyetlerde, güzel bir akşam yemeğinde ve daha aklınıza gelebilecek daha bir sürü yerde bu saç modeli tercih edilir. Gençliği ve rahat oluşu yansıtan bu saç model topuz için saçın en az omuz hizasında olması gerekmektedir. Evde dağınık topuz yapmak için saçınızı alttan toplayarak at kuyruğu yapmalısınız ilk olarak. At kuyruğu yaptıktan sonra saçı iki eşit parçaya bölün ve her bir tutam saçı düğüm yapın. Bu düğümler sayesinde bombeli bir görünüm elde edeceksiniz. Düğümlerde oluşturduğumuz bombeli görünümü kendinize doğru çekip gevşetebilirsiniz. En sonda yer alan saç uçlarınızı avuç içinize alıp dilediğiniz yere tel toka yardımı ile yerleştirebilirsiniz.

Ev Topuzu

 

Topuz Modelleri

Sanırım her kadının hayatının vazgeçilmezlerinden biri evde yaptığı topuzudur. Ancak bu topuz modeli dahi oldukça trend olmuş durumda. Bir diğer ismi ile nam-ı diğer depresyon topuzudur. Genel olarak günün yorgunluğu ile rahat etme amacı ile yapılan salaş modeldir. Kadınların kendilerini kötü hissettiklerinde en kıymetli şeyi olan saçlarını dahi umursamadığını gösterme amacı ile bu topuzun ismi depresyon topuzu olarak kalmıştır. Hemen hemen her kadın eve gelip günün yorgunluğunu atmak için eve girdiği ilk anda önce pijamalar giyilir, makyaj temizlenir ve saçlar tepede bir güzel toplanır. Bunu yapmayan kadın yoktur diye düşünüyorum. Hem rahat hem de salaş bir model olan bu ev topuzu kuaförler tarafından da daha profesyonel olarak yapılmaktadır. Çünkü dediğim gibi devir artık doğallık sadelik ve abartıdan uzak durulan modellerin devri. Her kadının kendine has bir stili ve tarzı vardır. Bu model topuz her ne kadar ev topuzu olarak bilinse de artık günümüzde kadınlar bu saç modelini her yerde rahatlıkla kullanabilmektedir.

Evde bu modeli yapmak için ilk olarak saçınızın tamamını at kuyruğu yapacakmış gibi elinizde sıkıca toplayınız, gevşek bir şekilde saçı elinizde burkarak çeviriniz.

Burkulan saçı lastiğe geçecek kısmını sıkı bir şekilde tutup lastik tokayı iki defa sararak taktınız mı mis gibi bir ev topuzu yaptınız demektir.

Yarım Topuz

Topuz Modelleri

Yarım topuz tam olarak 2015 senesinde büyük bir furya ile ortaya çıktı. Daha sonra ki yıllar içerisinde de gösterilen talep giderek arttı. Günümüzde kadınlar gerek giyimlerinde, gerek saç modellerinde tamamen konfor ve rahatlık aramaktalar. Bu durum da tamamen saçlarına yansımakta. Hem spor hem de cool bir görünüm elde etmek isteyen bayanların en gözde modellerinin başında gelmektedir. Bir saç tokası ile kolaylıkla yapıldığı gibi hem gündüz hem de gece için ideal bir modeldir. Evde bu modeli yapmak için saçlarımızı iki yandan alıp tıpkı at kuyruğu modelinde toplar gibi toka ile topluyoruz. Saçın alt kısmı salık bir şekilde kalıyor.

Normcore Topuz

Topuz Modellero

Daha yeni yeni trend olan bu model önümüzde ki yıllar içerisinde kadınlar arasında tam bir furya etkisi yaratacağı tartışılmaz görünüyor. İlk anda bakıldığında ensede bir topuzu andıran bu modeldir. Doğal ve fresh görünümlü bir saç modeli olan normcore topuz oldukça basit yapılması ile kadınların büyük beğenisini kazanan modeldir. Bu model saçı dilerseniz sımsıkı yaptığınız at kuyruğu ile ensede toplarken, dilerseniz de dağınık bir şekilde toplayıp salaş bir topuz yapabilirsiniz. Eğer perçem ya da kahkülleriniz varsa bu saç model topuzuna inanılmaz yakışacaktır.

Örgü topuz

Topuz Modelleri

Örgü uzun yıllardır her dönem kadını tarafından çeşit çeşit kullanılmış ve çok sevilmiş olan bir saç modelidir. Okul döneminde oldukça tercih edilen modeldir. Artık günümüzde sadece örgü olarak değil topuzların arasında da yer alarak şık bir görünüm oluşturmaktadır. Örgü topuzlar birçok farklı modelden oluşmaktadır. Eskiden yalnızca çocukların kullandığı örgüler artık her yaştan her kesimden bayanların rağbet ettiği bir saç modeli olmuştur. Bunların arasında yine en tercih edilen model ensede toplanmış olunan modeldir. Evde örgü topuz yapabilmek için ilk olarak saçınızı ön tarafından iki yana ayırmalısınız. Daha sonrasında ise klasik bilinen örgü ile örüp toka takılır ucuna. Saçın diğer tarafını da aynı şekilde örüp lastik ile tutturunuz. Sonrada saçları ensede şekil verip toka yardımı ile tutturdunuz mu örgü topuzunuz hazır demektir.

Saç Bantlı Topuz

 

Topuz Modelleri

Kadınların vazgeçilmezlerinden olan bir diğer şey de hiç tartışmasız aksesuarlardır. Aksesuarla yapılan topuzlarda oldukça sevilen modellerin başında gelmektedir. Birbirinden değişik, farklı ve
renklerde saç aksesuarları ile yapılan topuzlar zarif şık ve tarz bir stil oluşturmaktadır. Beğenmiş olduğunuz saç bantlarından dilediğinizi seçip kolayca topuzunuzu yapabilirsiniz. Hem pratik oluşu hem de kolay yapılması ile vazgeçilmez topuzlarından olacak.

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com