6 Ekim 2022 Windows 11 Pro Lisans

Windows 11 Pro Lisans

Windows 11 Pro Lisans, Windows işletim sistemlerinin son sürümü olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilgisayarı iş ya da profesyonel işlemlerde kullanan kullanıcılar tarafından geliştirilen Windows 11 Pro, Windows 11 Home Lisans ile benzerlikler göstermektedir. Örneğin Microsoft Edge tarayıcısı her iki sürümde de varsayılan olarak bulunmaktadır. Microsoft Store da varsayılan olarak her iki sürümde de yer almakta ve yeni işlevler her iki sürüm için de desteklenmektedir. Açılır pencerelere eklenen tutturma özelliği de her iki sürümde de bulunur. Grafikler ve arabirim ögeleri ya da Microsoft Teams gibi özellikler her iki sürümde de bulunur.

Windows 11 Pro Key satın aldığınızda; Windows 11 Home Key ürününden farklı olarak Bitlocker cihaz şifrelemesini edinmiş olacaksınız. Cihazınızın kaybolması ya da çalınması durumunda her şeyi kilitlemenize olanak sağlayan bu özellik sayesinde verilerinizin gizliliğini artırabilirsiniz. Windows Bilgi Korumasını da içinde barındıran Windows 11 Pro, veri sızıntılarına karşı sizi korumuş olur.

İş yönetimi ve dağılımı konusunda her iki sürüm de birbirinden ayrılmaktadır. Windows 11 Pro Satın Al sayfasında iş ve profesyonel yaşam için tasarlanan Windows’u satın alabilirsiniz. Windows 11 Home Satın Al sayfasında bulunan Windows ürünü ise daha çok ev kullanıcısına yöneliktir. Bugüne kadarki en iyi Windows’u deneyimleyerek harika işleri eskisinden daha hızlı ve daha kolay bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com