6 Ağustos 2023 Kuaförlerin Kullandığı Saç Bakım Ürünleri 2024

Kuaförlerin Kullandığı Saç Bakım Ürünleri 2024

Kuaförlerin Kullandığı Saç Bakım Ürünleri

Kuaförlerde işin uzmanı tarafından yapılan saç bakımlarını, artık o ürünlere kolayca sahip olarak kendi evinizde de rahatça yapabilirsiniz. Dilediğiniz zaman saç bakımınızı evinizde yapabilmenin rahatlığını yaşarsınız. Kuaförlerin kullandığı saç bakım ürünleri işin uzmanları tarafından özenle seçildiği için, saçınız üzerindeki etkisi daha kullanılmaya başlanıldığı ilk andan itibaren mükemmel sonucu görebilirsiniz. Saçlarınızın daha parlak, daha gür, daha sağlıklı, renginin daha canlı olması, parlaması her kişinin istediği şeydir. Bu özelliklere sahip olabilmek için saç bakımına önem verilmelidir. Profesyonellerin saç tipinize uygun doğru ürünü size yönlendirmesi ile kısa zamanda doğru sonucu saçlarınızdan alabilirsiniz.

Peeling ile Saçlarınız Derinlemesine Nefes Alsın

Saç bakım yapacaksanız eğer ilk yapacağınız işlem hiç şüphesiz saç peelingi olmalıdır. Pelling işlem saç deri yüzeyinizde bulunan fazla sebumu arındırır. Ve saç köklerine adeta bakım yapar. Kuaförlerin genel olarak kullandığı ve müşterilerine önerdiği Kerastase Fusio-Scrub isimli peelingdir. Yağlanma eğilimi varsa eğer saçlarınızda ve saç deriniz hassas ise bu ürün sizin için doğru bir ürün olacaktır. İki farklı peelingden ve aromatik yağları içeriğinde bulundurmaktadır. BU peelingin formülünde jojoba özü ve tatlı portakal kabukları saç yüzeyinizde bulunan kızarıklığı ve kaşıntıyı iyileştirir. Aynı anda saç derinizde bulunan ölü deriyi atıp saç yüzeyinin canlanmasını sağlar. Saç kökleri derinlemesine nefes alır.

Şampuan ile Saçlarınızı Arındırın

Eğer ki saçlarınız kökten ya da koparak dökülmelere müsait ise saçlarınızın bu sıkıntısını ortadan kaldıracak ve saçlarınızı güçlendirip kopmalarını engelleyecek en iyi şampuanlardan biri Kerastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant saç banyosudur. Kuaförlerinde hem kullandığı hem de müşterilerine özenle önerdiği özel bir şampuandır. Yeni nesi özelliklere sahip ve arındırma teknolojisi ile saç tellerinize kısa sürede nüfuz ederek saçınızı arındırır ve saç dökülmesine karşı koruma kalkanı sağlar. Kerastase Genesis özünde bulunan zencefil kökü, Edelweiss kök hücresi ve de Aminexil saç köklerinde bulunan kolajen sertleşmesini engeller saç köklerinin daha güçlü yüzeyine tutunmasını sağlar. Bu ürünün bu kadar popüler olması, tüm uzmanlar tarafından gözü kapalı önerilmesi boşa değil.

Maske ile Saçlarınızı Yoğun Şekilde Besleyebilirsiniz

Kuaförlerin Kullandığı Saç Bakım Ürünleri

Kuaförde yaptırdığınız işlem sonrasında saçlarınızın yumuşaklığını fark etmemiş olamazsınız. İşte bu yumuşaklığı ve parlaklığın sebebi maske. Saç maskesi kullanmaya başladığınız anda ilk etapta saçınızda fark edeceğiniz değişim saç tellerinizde ki sertliğin ortadan kalkıp yerine adeta kadife gibi yumuşak saçların gelmesidir. Kuaförlerin elinden hiç düşürmediği ve maske denilince akla ilk gelen ürünlerin başında Kerastase Genesis Masque Reconstituant gelir. Saç tellerini yoğun bir şekilde bakıma alıp besler ve yıpranmış saçlarınızı onarır. Duştan çıktıktan sonra nemi alınmış saçınıza uygulayıp 5 dakika beklemeniz yeterli olacaktır. Daha sonrasında yeniden ılık suyla durulayarak maske işlemini tamamlamış olursunuz.

 

Saç Kremi ile Saçların Yumuşacık Olsun

Kuaförlerin Kullandığı Saç Bakım Ürünleri

Saçlarınızı sağlıklı bir şekilde uzatmak istiyorsanız önce saç uçlarınızı beslemeli ve koruma altına almalısınız. Kırılmış olan saç uçlarını onarmak ve ince olan saç tellerinizi güçlendirmek saç uzatmanın iki önemli adımıdır. Saç bakımı yaparken saç kremi kullanmayı kesinlikle unutmamalısınız. Çünkü saç kremi saçlarınızın ucunu besleyen en önemli adımlardan biridir. Kerastase Fondant Extentioniste saç kremi zengin içeriği sayesinde saç tellerinizin yumuşacık olmasını sağlar. Saç ucunuzdaki tüm kırıkları onarır. Saçınızı ağırlaştırmadan hafif yapısı sayesinde saç kremi uyguladıktan sonra saçınız çok daha hacimli görünecektir. Saçınız için doğru ürünleri kullanmanız kısa sürede doğru sonuçları verecektir. Birçok ürün kullanmadan az ve öz ürün kullanmanız saçınızın sağlığı için özellikle tavsiye dilir.

Balyaj Fiyatlari 2023

Perma Fiyatlari 2023

Istanbul’daki En İyi Bayan Kuaförleri

10%

indirim, özellikle sizin için 🎁

Özel indiriminizi almak için kaydolun, en son ürünlerimiz ve tekliflerimizden haberdar olun!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

       

© 2024 sacdehasi.com